Wie ben ik?

Annemarie is een ervaren coach, trainer en adviseur. Zij verstaat haar vak als personal coach, organisatiecoach en adviseur. Door haar jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven en de overheid kent zij het bedrijfsproces door en door. Hierdoor is ze in staat om praktijk- en doelgericht cliënten succesvol te adviseren, te coachen en te trainen.

Zij heeft haar coachopleiding in Nederland succesvol afgerond en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Haar onderneming bedient sinds zes jaar zowel particulieren als KMO’s in Nederland en België. De onderneming staat garant voor professionele en praktijkgerichte coaching, advisering en het verzorgen van unieke, eigentijdse trainingen en cursussen.

Annemarie Mijnsters

Annemarie Mijnster

Ik zet mij in vanuit mijn passie en missie om mensen te begeleiden, te trainen, op te leiden en kennis en ervaring te delen. Ik wil mensen adviseren en coachen bij hun groei en ontwikkeling tijdens verschillende fases in hun leven of tijdens verschillende groeifases van een organisatie.

Ik ben gedreven, persoonlijk en betrokken en werk vanuit een zuivere intentie, met open vizier en positief enthousiasme om mensen en bedrijven (professionals, teams en managers) te ondersteunen bij nieuwe ambities

Waar staan we voor?

  • Opgenomen in het Nederlandse beroepsregister van NOLOC als professioneel (loopbaan)coach waarmee wordt voldaan aan strenge kwaliteitseisen en continue actuele opleidingseisen van de beroepsgroep
  • CRKBO-geregistreerd waarmee wordt voldaan aan de Kwaliteitscode voor Docenten voor het Beroepsonderwijs
  • Member of the International Coaching Federation | Chapter Belgium, de overkoepelende vakorganisatie van professionele coaches op internationaal niveau
  • Rouw- en verliestherapeute: begeleiding naar het gedachtengoed van Prof. Dr. Manu Keirse, rouwen op het werk en de Transitiecirkel
  • Organisatiescan volgens een beproefde succesvolle methodiek, startend met een inventarisatie, gevolgd door analyse, advies door middel van het aanbieden van oplossingsrichtingen en een implementatieplan voor de gekozen oplossingsrichting in verandertrajecten
  • Gespecialiseerd in diverse wetenschappelijk erkende test- en assessmentmethodieken
  • E-Academy (praktijkgerichte, online trainingen en opleidingsmodules, in contact met de trainer en coach)
  • Subsidiemogelijkheden voor opleiding en advies via KMO-portefeuille
450
Mensen begeleid
35
Bedrijven geholpen
12
Online opleidingen
215
Voltooide cursussen

Door goed contact te onderhouden binnen ons netwerk en netwerkorganisaties, regelmatig werkzaam te zijn bij organisaties op de werkvloer, hebben wij een goed zicht op ontwikkelingen en problematieken in bedrijven en branches.


De afgelopen jaren is de organisatie “Annemarie Mijnster” zich steeds verder gaan ontwikkelen, niet alleen binnen advisering, persoonlijke coaching en begeleiding, maar ook in organisatie- en teamcoaching, bemiddelend werken, omgaan met rouw en verlies op de werkvloer, het ontwikkelen en geven van trainingen en opleidingen en het opzetten van interne academies bij organisaties. De coaches kunnen gebruikmaken van zeer uiteenlopende technieken.

“Annemarie Mijnster ” blijft continue op de hoogte van de professionele ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van het Sociaal Recht, Arbeidsrecht, de arbeidsmarkt, opleidingen en coach- en trainingsmethodieken.

Inmiddels beschikt de onderneming over twee prettige, goed toegankelijke kantoren met een aangename trainingsruimte, in Rotterdam en in Brasschaat.


“Door op verschillende terreinen actief werkzaam te zijn, beschikt onze onderneming over een goede kennis van hedendaagse coachingtechnieken, opleidingen en arbeidsmarktontwikkelingen, beroepen van nu en ontwikkelingen in beroepen.”